Vl-Brabant interprov. kampioen

In het weekend van 15 november 2015 werd de provincie Vlaams-Brabant kampioen op het interprovinciaal kampioenschap voor benjamins in Mechelen met heel wat waterpolospelers van onze club in de ploeg.

Eens aangekomen in Mechelen merkten we dat de andere provincies meer supporters hadden meegenomen maar dat maakte deze keer geen verschil.

Buiten scheen het zonnetje geregeld door de wolken en even vroegen we ons af wat we anders op deze dag hadden kunnen doen. Dat was bij de start van de eerste match helemaal vergeten.

8 jongens van Leuven Aquatics en 4 van Mechelen hadden we deze keer meegenomen. Antwerpen was er niet bij waardoor de planning wat omgegooid was.
Tegen het sterke West-Vlaanderen hadden we meteen het gevoel dat het goed zat. 6-2 winst en onze U13 ploeg was goed gefocust.
 Oost-Vlaanderen leek minder sterk te spelen, 11-3 was de logische uitslag.
Wallonië was wellicht de sterkste tegenstander (vooral in de "duels"), toch kwamen we  0-5 voor, mede dankzij enkele schoten op de lat van Wallonië. Toen het 3-6 werd, steeg toch even de spanning. Onze jongens hielden het hoofd koel en stoomden door naar 5-9. Match gespeeld. Toernooi gewonnen. Al bij al toch vrij gemakkelijk.

Een dikke proficiat voor de trainers en spelers! Zo'n mooie matchen hadden de supporters nog niet verwacht.

Dit was een prachtige start van het prille seizoen.