PK VE-RA-BO II

PK VE-RA-BO II

Na de succesvolle edities van de voorbije jaren is ook dit jaar de Sportoase te Leuven opnieuw de place to be voor het Provinciale zwemkampioenschap Vlaams-Brabant en Brussel. Op 19 en 20 oktober 2019 strijden meer dan 20 clubs uit Vlaams-Brabant en Brussel met meer dan 250 zwemmers voor de Provincale kampioenentitels.

Hoewel zo’n organisatie de club de kans geeft Leuven als sportstad en LAQUA als competitiezwemclub in de spotlights te plaatsen, vraagt zo’n event natuurlijk heel wat voorbereiding en helpende handen om alles in goede banen te leiden.  We hopen dan ook opnieuw te mogen rekenen op tal van onze enthousiaste leden.

Naast helpende handen is er ook nood aan extra financiële ondersteuning om ervoor te zorgen dat we iedereen in optimale omstandigheden kunnen ontvangen.

We zijn dan ook zeer blij dat we na de goede samenwerking van vorig jaar ook voor deze editie opnieuw mogen rekenen op VE-RA-BO uit Aarschot om dit event mee te ondersteunen.  VE-RA-BO is een totaalaannemer die in de regio groot Leuven instaat voor de bouw van veranda’s en het plaatsen van aluminium ramen en deuren.  Naast deze kernactiviteiten staan ze ook garant voor hoogkwalitatieve totaal- en renovatieprojecten.  We zijn zeer blij, dat een bedrijf die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, opnieuw heeft besloten om met onze competitieafdeling samen te werken als sponsor van dit event.  Voor meer informatie over deze partner verwijzen we graag naar hun website www.verabo.be. VE-RA-BO is ook actief op sociale media, neem dus zeker ook eens een kijkje op hun Facebook pagina @verabonv

Wilt u zelf ook graag uw bedrijf extra in de spotlights zetten in de regio groot Leuven, dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren via sponsoring@competitie.leuvenaquatics.be of neem een kijkje op onze site via volgende link http://www.leuvenaquatics.be/sponsor-worden

We bieden een hele waaier aan van mogelijkheden rond sponsoring waardoor we in onderling overleg zeker ook voor uw bedrijf een oplossing op maat kunnen uitwerken.