LAQUA breidt trainersteam uit

Leuven Aquatics staat voor een kwalitatief zwemaanbod en zoekt daarvoor voortdurend naar trainerstalent om haar zwemtalent te helpen doorgroeien. Deze week zijn we als club trots om alweer enkele sterke profielen te kunnen verwelkomen in onze clubwerking.

Joanna Maranhão start binnenkort als assistente van Brigitte Becue bij de kern en beloften. Maranhão nam - net als Becue -  deel aan 4 Olympische spelen en kondigde in 2018 haar atletenpensioen aan. Met Becue ('88-'92-'96-'00) en Maranhão ('04-'08-'12-'16) heeft Leuven Aquatics een coaching team met atletenervaring op de laatste 8 Olympische Spelen.

Daarnaast zal Anne Gibbels de Traingroep vervoegen als coach. Anne is een gediplomeerd trainer 2 uit Nederland en studeert dit academiejaar af als kinesiste aan de KU Leuven. Ze brak als atlete de minuut op de 100m vrije slag.

Ten slotte komen ook Hannes Tollet (voormalig LAQUA-zwemmer) en Elize Bogaerts (die terug komt naar Leuven) op de trainerslijst.

Ben je een gemotiveerde en gekwalificeerde trainer zwemmen? Neem dan zeker contact met ons op! Leuven Aquatics is steeds op zoek naar trainerstalent.