Altijd solden met LAQUA en TYR

Traditiegetrouw eindigt de Belgische soldenperiode met de start van de maand februari, maar dankzij onze sponsor TYR kan je altijd met korting aankopen doen. En het is nog goed voor de club ook!

Vanaf dit jaar worden we als club gesponsord door TYR, daardoor kunnen we topmateriaal uitdelen aan onze leden. Daar eindigt het echter niet. Dankzij onze samenwerking kun je genieten van een permanente korting op de site www.TYR.nl (de Nederlandse site dus, niet het Amerikaanse TYR.com).

Concreet krijg je als lid maar liefst 20% korting op de aankoopprijs. Bovendien stroomt er ook nog eens 15% terug naar je afdeling, wat er voor zorgt dat er met dat budget op termijn extra materiaal kan worden aangekocht.

Let wel, deze korting is meestal niet cumuleerbaar met bestaande kortingen. Je vult wel best altijd je code in zodat de aankoop (en dus 15% kickback) geregistreerd staat bij je afdeling!

Iedere afdeling heeft een eigen kortingscode, die altijd exact dezelfde korting geeft. De codes maken het voor de club echter mogelijk om bij te houden hoeveel er per afdeling wordt aangekocht. Je mag volledig zelf kiezen welke afdeling je wil steunen :-)

  • Afdeling competitiezwemmen: LAQUACZ18
  • Afdeling synchroonzwemmen: LAQUASY18
  • Afdeling waterpolo: LAQUAWP18
  • Afdeling zwemmen: LAQUAZS18